Acer Iconia Tab 10 A3 A30 Hoezen & Covers

0
Voor de optimale bescherming is het belangrijk dat de Acer Iconia Tab 10 A3 A30 hoes perfect aansluit bij de afmetingen van je tablet. In het onderstaande overzicht staan alle tablet hoezen die geschikt zijn voor de Acer Iconia Tab 10 A3 A30.
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Bescherm je nieuwe tablet met een Acer Iconia Tab 10 A3 A30 hoes

Bescherm je nieuwe tablet optimaal met een Acer Iconia Tab 10 A3 A30 hoes. Om je Acer Iconia Tab 10 A3 A30 te beschermen tegen vuil, stof, stoten en krassen is een goede beschermhoes een absolute must-have! Een beschermhoes is daarmee de belangrijkste accessoire voor jouw tablet. Naast de beschermende functie geeft een hoes je meer grip over je tablet. Wij hebben een overzicht gemaakt van verschillende hoesjes die geschikt zijn voor de Acer Iconia Tab 10 A3-A30.

Wij hebben een overzicht gemaakt van alle beschikbare hoezen voor deze tablet. Kies je voor een toestel specifieke hoes dan is de hoes op maat gemaakt voor de Tab 10 A3-A30. Dit betekend dat alle knoppen en aansluitingen vrij blijven. Je kunt ook kiezen voor universele tablet hoes of sleeve. Een sleeve is een insteekhoesje waar je de tablet na gebruik in schuift. Zowel de voor als achterkant van de tablet is optimaal beschermd. Door de lus haal je eenvoudig de Acer Iconia Tab 10 A3-A30 uit hoes om te gebruiken. Het nadeel van een sleeve is dat je de tablet in zijn geheel uit de hoes moet halen om de tablet te gebruiken

Specificaties en Accessoires

De Acer Iconia Tab A3-A30 is er op gericht om gebruikt te worden in het klaslokaal. Deze tablet is ontwikkeld in samenwerking met Google. De Acer Iconia Tab 10 (A3-A30) voorzien van bluetooth 4.0 met NFC, Wifi, een microUSB-poort, 2GB aan werkgeheugen en 16GB, 32GB of 64GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart van maximaal 64GB uitgebreid kan worden. Het toestel heeft een gewicht van 540 gram en heeft een afmeting van 260 x 176 9,7 mm. Alle bovenstaande tablet hoezen zijn geschikt voor dit model. 

Bekijk ook : Acer Iconia One 10 B3-A10 hoesjes |  Acer Iconia Tab 8W hoezen  |  Acer Iconia One 7 (B1-750) hoezen 

iDEAL Riverty Bancontact Maestro Paypal PostNL
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »