Hulp nodig? Bel 0511-794520

HP Stream 7

HP Stream 7

Bescherm de HP Stream 7 optimaal met een goede bescherm hoes. Het is vaak lastig een passende hoes te vinden voor een HP Stream 7. Dit omdat er zo veel verschillende tablets en formaten zijn. Wij hebben een selectie gemaakt van alle beschikbare tablet hoezen die geschikt zijn voor de HP Stream 7. Alle bovenstaande tablet hoezen zijn geschikt voor de HP Stream 7. Alle hoezen zijn ook direct uit voorraad leverbaar. 

HP Stream 7 hoes

De bovenstaande tablet hoesjes zijn zo ontworpen dat deze passend gemaakt kunnen worden voor de HP Stream 7. In de book covers zitten vier verstelbare hoeken waarmee je de tablet in de hoes klemt. Hierdoor blijft de tablet stevig op zijn plaats. Doormiddel van deze hoes bescherm je zowel de voor- als achterkant van de tablet. De meeste aansluiten blijven gewoon bereikbaar. Hierdoor kan je de tablet functioneel blijven gebruiken terwijl deze in de hoes zit. Let op: Niet alle hoezen hebben een opening voor de camera. Kies je voor een tablet hoes met USA vlag of UK vlag dan zit er wel een camera opening in de hoes.

Functionaliteit van de hoes

Er zijn verschillende hoezen verkrijgbaar voor de HP Stream 7. Wij hebben zowel de traditionele book cover waarbij er een flap aan de zijkant van de hoes zit. Er zijn ook 360 graden draaibare hoezen. De tablet kan volledig gedraaid worden. Dit vergroot het kijk en typ gemak wanneer je bijvoorbeeld een film wil kijken op de tablet.  De HP Stream 7 beschikt standaard over 32GB opslag geheugen. Met behulp van een Micro SD geheugenkaart kan het opslag geheugen van de HP Stream worden uitgebreid. 

Beschik je niet over een HP Stream 7 maar over een andere HP tablet? Klik op het juiste type en bekijk welke hoezen er geschikt zijn voor jouw tablet:

HP Stream 8 hoesjes
HP Slate 7 hoesjes
HP Slate 10 hoesjes
 

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

1-15 of 43

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

1-15 of 43

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3