Hulp nodig? Bel 0511-794520

eSTAR Jupiter 10.1 Hoezen & Covers

eSTAR Jupiter 10.1 Hoezen & Covers

Eén van de meest belangrijke accessoires voor jouw nieuwe tablet is een eStar Jupiter hoes. Om je nieuwe eSTAR tablet optimaal te beschermen is het noodzakelijk dat je een beschermhoes kiest die perfect aansluit bij de afmetingen van je tablet. Wij hebben voor jou een overzicht gemaakt van alle 10.1 inch tablet hoezen die geschikt zijn voor de eSTAR Jupiter 10.1 MID1228.

Specificaties & Accessoires

De eSTAR Jupiter is een 10.1 inch tablet met android 5.1. De tablet beschikt over een intern geheugen van 8GB. Met een geheugenkaart is het geheugen uitbreidbaar tot maximaal 32GB. Zo heb je altijd voldoende opslaggeheugen voor al je foto's, video's en andere belangrijke bestanden. De afmetingen van de eSTAR Jupiter zijn  260,1 x 149,5 x 7,9 mm. De eSTAR Jupiter HD Quad Core wordt aangegeven met typenummer MID1228. 

Wat mag je van ons verwachten?

Case2go biedt een breed assortiment stijlvolle en beschermende eSTAR Jupiter hoezen. De tablet hoezen van Case2go zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Zo mag je er van uit gaan dat je nieuwe eSTAR tablet optimaal is beschermd tegen vuil, stoten en krassen. Voldoet door jouw bestelde tablet hoes niet aan je verwachting? Dan is het uiteraard geen probleem deze te ruilen en/of retourneren.

Niet gevonden wat je zocht? Selecteer je tablet voor alle beschikbare eSTAR tablet hoezen of wellicht ben je geïnteresseerd in deze vergelijkbare eSTAR tablet hoezen:​

- eSTAR GRAND hoesjes
- eSTAR ZOOM hoesjes
- eSTAR JUPITER hoesjes

Heb je hulp nodig bij het kiezen of heb je een vraag over een eSTAR Jupiter hoes?
Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!​

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

1-15 of 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

1-15 of 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2