Hulp nodig? Bel 0511-794520

Asus Transformer Book T100 Hoezen & Covers

Asus Transformer Book T100 Hoezen & Covers

Asus Transformer Book T100 hoes

Opzoek naar een bescherm hoes voor de Asus Transformer Book T100? Bovenstaande hoezen sluiten perfect aan bij uw tablet. Voorkom krassen en andere beschadigingen aan uw tablet. Alle aansluiten blijven vrij. Zo kunt gebruik blijven maken van de camera, knoppen en oplader terwijl uw Asus Transformer Book T100 optimaal is beschermt. Alle hoezen zijn direct uit voorraad leverbaar! Welke tablet hoes past het beste bij uw tablet?

Book covers

Een Asus Transformer Book T100 book case is een hoesje dat aan de zijde een flap heeft. Op deze manier kan de hoes worden gebruikt om de tablet aan zowel de voor- als achter zijde te beschermen. De book case kan als een boek kan worden geopend. Bovenstaande hoesjes zijn op maat gemaakt voor de Asus Transformer Book T100. Deze hoesjes zijn echter niet te gebruiken in combinatie met het toestenbord.

Universele sleeve

Met een sleeve schuif je de Asus Transformer Book T100 eenvoudig in een hoes. Hierdoor is de tablet optimaal beschermd wanneer je deze mee neemt voor onderweg. Om de Asus Transformer Book T100 te gebruiken dien je de tablet in z’n geheel uit de hoes te halen. De Asus Transformer Book T100 is dus niet volledig beschermd wanneer je deze gebruikt. Deze sleeves zijn universeel en daarom te gebruiken voor een groot aantal tablet pc's.

Andere Asus Transformer hoezen in deze serie :

Asus Transformer Pad TF103c hoesjes
Asus Transformer Pad TF303 hoesjes
Asus Transformer Book T200 hoesjesFoto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

14 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

14 artikel(en)