Hulp nodig? Bel 0511-794520

iPad Mini retina hoesjes

iPad Mini retina hoesjes

Een Ipad Mini retina hoes is één van de belangrijkste accessoires voor jouw Ipad. Bescherm je Ipad Mini 2 retina optimaal met een goede bescherm hoes. Een hoes beschermt zowel de voor- als achterkant van de tablet. Hierdoor is de tablet beschermd tegen schokken, krassen en beschadigingen. Bijna elke tablet heeft een ander formaat, het is daarom belangrijk om een hoes aan te schaffen die perfect aansluit bij het formaat van jouw tablet. Alle bovenstaande hoezen zijn op maat gemaakt voor de Ipad Mini 2 retina. Zo weet je zeker dat je tablet optimaal is beschermd!

Ipad Mini Retina hoes

Alle bovenstaande Ipad Mini retina hoesjes zijn op maat gemaakt voor deze tablet. Zo weet je zeker dat de Ipad Mini retina stevig in de hoes blijft zitten. Alle knoppen en aansluitingen blijven vrij zodat je de Ipad Mini retina kan blijven gebruiken zoals je gewend bent. Ook tijdens het opladen kan de hoes gewoon om de tablet blijven zitten. Beschermhoezen voor de Ipad Mini retina zijn er in verschillende kleuren en maten. Naast de standaard kleuren zijn er ook hoesjes verkrijgbaar met een unieke print. Hierdoor is een tablet hoes niet alleen een belangrijke, maar ook een hippe accessoire! In een aantal hoezen zit een plastic omhulsel waar de Ipad Mini in vast geklikt kan worden. Zo zijn alle hoeken extra beschermd tegen vallen en stoten.

Beschermende accessoires

Om het touchscreen scherm van je Ipad Mini 2 optimaal te beschermen raden we het gebruik van een Ipad Mini retina screenprotector aan. Dit is een beschermfolio dat op het touchscreen scherm wordt geplakt. Zo voorkom je krassen en beschadigingen aan het scherm. De screenprotector is gemakkelijk aan te brengen en laat geen lijmresten achter. 


Ben je opzoek naar een Ipad model? Klik dan op één van de onderstaande links:

Ipad Mini hoes
Ipad Air hoes
Ipad hoes (overzicht) 

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

1-15 of 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

1-15 of 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3