Hulp nodig? Bel 0511-794520

Laptop tassen

Laptop tassen

Laptoptas

Bescherm je laptop optimaal met een goede laptoptas. Een laptoptas is één van de belangrijkste accessoires voor jouw laptop. Zo berg je je laptop gemakkelijk op of neem je je notebook eenvoudig mee onderweg. De laptoptas beschermd je laptop tegen schokken en stoten. Het is om deze reden belangrijk dat je een laptoptas uitzoekt met het zelfde formaat als jouw laptop. Zo blijft je notebook stevig in de tas zitten zonder dat deze begint te verschuiven.

 

Laptoptas met accessoire compartiment

Case2go heeft laptoptassen variërend van 10 tot 18 inch. Let bij de aankoop daarom goed op het formaat. Daarnaast dien je rekening te houden met eventuele extra accessoire compartimenten. Wanneer je extra accessoires mee neemt of wil opbergen is een accessoire compartiment geen overbodige luxe. Niet alle laptoptassen zijn echter voorzien van een accessoire compartiment. Ben je op zoek naar een laptoptas zonder accessoire compartiment? Wellicht past een laptop sleeve dan beter bij jouw laptop.

 

Laptoptassen en laptop sleeves bestel je voordelig bij Case2go.nl. Alle hoezen en tassen die op de website vermeld zijn kunnen wij uit eigen voorraad leveren. Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur dan wordt de laptoptas vandaag nog verzonden.

There are no products matching the selection.