Macbook Air 13 inch 2018 hoezen

2
Bescherm je Macbook Air 13 inch 2018 tegen stoten en krassen met een schokbestendige hoes. Alle onderstaande hoezen zijn geschikt voor de Macbook Air 13 inch 2018 met modelnummer(s) A1932 (release 2018).
Lees meer
Sorteren op:

Macbook Air 13 inch 2018 hoes kopen?

Bescherm je Macbook Air 13 inch optimaal tegen stof, vuil, stoten en krassen met een Macbook Air 13 hoes. Zeker wanneer je de Macbook Air meeneemt voor onderweg, is gebruikersschade amper te voorkomen. Alle bovenstaande Macbook Air 13 inch hoesjes, sleeves en Clip-On Covers zijn geschikt voor de Macbook Air 13 inch 2018. Kies je voor een sleeve dan wordt de Macbook beschermd door de dikke schuimlaag die de Macbook beschermd tegen vuil, stof, stoten en krassen. De Macbook Air dient echter in z'n geheel uit de hoes te worden gehaald om gebruikt te worden. Om de Macbook Air ook te beschermen tijdens het gebruik kan je kiezen voor een Macbook Air 13 inch 2018 Clip-On Cover.

Hard cover voor Macbook kopen?

Een Clip-On Cover is een harde plastic kaft die om de Macbook Air 13 inch heen wordt geklikt. Het plastic omhulsel is op maat gemaakt voor de Macbook Air 13 inch 2018 en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Clip-On Cover bestaat uit twee delen. De Cover is erg dun en is zeer licht in gewicht. Aan de onderzijde van de Clip-On Cover bevinden zich rubberen voetjes zodat de Macbook extra grip heeft op gladde ondergronden. In de Clip-On Cover zijn enkele uitsparing gemaakt zodat de Macbook Air ook goed zijn warmte kwijt kan om oververhitting te voorkomen. Daarnaast zijn er enkele uitsparingen gemaakt zodat alle aansluitingen vrij blijven.

Specificaties Macbook Air 13 inch 2018

De nieuwe Macbook Air (Retina, 13-inch 2018) is verkrijgbaar in de kleuren space grijs, goud en zilver. Overige specificaties:

Macbook Air 13 inch kleuren

- Toestel heeft een schermformaat van 13.3 inch     
- Kleinere vormgeving en minder zwaar dan zijn voorganger
- Bevat 3-poorten (USB-C poort) voor het opladen en het eventueel aansluiten van accessoires
- Apparaat gemaakt van aluminium     
- Toestel heeft vernieuwde speakers       
- Tablet heeft 8GB RAM                       
- Bevat 128GB opslag 

Service en kwaliteit

We vinden het uiterst belangrijk dat de Macbook Air 13 inch 2018 hoes voldoet aan jouw verwachting. Mocht het hoesje niet bevallen, dan is het uiteraard geen probleem om deze te ruilen of te retourneren. Staat je toestel er niet tussen of heb je een vraag over een Macbook Air 13 inch 2018 hoes?

Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

iDEAL Riverty Bancontact Maestro Paypal PostNL
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »