Macbook Air 13 (2020) hoes, sleeve of accessoires

2
Op deze pagina vind je jouw nieuwe MacBook Air 13 (2020) sleeves of clip-on. Let op: deze sleeves en clip-on zijn specifiek op maat gemaakt voor de MacBook Air 13 2020.
Lees meer
Sorteren op:

MacBook Air 13 (2020) hoes, sleeve en accessoires

Ook in het jaar 2020 is er weer een nieuwe generatie MacBooks verkrijgbaar. Zo ook de MacBook Air 13 (2020). Deze MacBook is verkrijgbaar in twee verschillende varianten, waarbij het grootse verschil de processor is. Je kunt hierbij kiezen uit de 1,1‑GHz dual‑core Intel Core i3-processor van de 10e generatie met Turbo Boost tot 3,2 GHz en de 1,1‑GHz quad‑core Intel Core i5-processor van de 10e generatie met Turbo Boost tot 3,5 GHz. Een ander zeer wezenlijk verschil is het nieuwe toetsenbord. Dit was een bekend probleem van de vorige MacBook modellen, wat Apple met het nieuwe Magic Keyboard oplost. Oftewel een nieuwe MacBook die de nodige accessoires en bescherming nodig heeft om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten. 

MacBook Air 13 (2020) sleeve

Een van de beste manier om je MacBook te beschermen voor thuis en onderweg is door deze in een sleeve te bewaren en vervoeren. Dit is een hoes waar je de MacBook in schuift, zodat je schade door stoten en vallen van buitenaf kunt voorkomen. Een ander voordeel van een MacBook sleeve is dat er over het algemeen ruimte over is voor extra randzaken. Dit geldt uiteraard extra voor de sleeves met extra vak. 

MacBook Air 13 (2020) clip-on cover

Een andere accessoire is een clip-on. Dit is een speciaal op gemaakt hardcase voor je MacBook. Deze klikt perfect vast op je MacBook 13 (2020) en blijft ook bevestigd tijdens het gebruik. Een bijkomend voordeel van deze clip-on zijn de stroevere dopjes aan de onderkant, zodat je MacBook goed blijft staan tijdens het gebruik. 

Laptop standaard voor je MacBook

Een MacBook is zeer compact en altijd gemakkelijk met je mee te nemen. Ideaal wanneer je deze vaak mee moet nemen voor bijvoorbeeld je werk of hobby. Het is echter wel aan te raden om gebruik te maken van een laptop standaard, wanneer je veel tijd achtereen op de MacBook werkt. Een laptop standaard zorgt er voor dat je houding aanzienlijk verbeterd en geen lastig krijgt van je rug of nek.

Specificaties

  • Afmetingen: 304,1 x 212,4 x 1,61 CM
  • Resolutie: 2560 x 1600 pixels
  • Accu: 12 uur
  • Beeldscherm diagonaal: 33,8 CM (13,3 inch)
  • Opslagmedia: SSD
  • Toetsenbord: Magic keyboard

Heb je nog vragen of opmerkingen over een MacBook Air 13 (2020) sleeve, hoes of accessoire? Neem dan gerust contact met ons op via onze klantenservice

 

iDEAL Riverty Bancontact Maestro Paypal PostNL
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »