Hulp nodig? Bel 0511-794520

Xiaomi screenprotectors

Xiaomi screenprotectors

Ontdek de kracht van een Xiaomi screenprotector

Wil jij je nieuwe Xiaomi toestel optimaal beschermen tegen stoten en krassen? Maak dan gebruik van een Xiaomi screenprotectorvan glas, ook wel een Tempered Glass Screenprotector genoemd. Krasschade aan je telefoon of tablet is onvermijdelijk, zeker wanneer je het toestel veel gebruikt. Een Xiaomi screenprotector biedt extra bescherming tegen krassen op het beeldscherm, zonder dat dit ten koste gaat van de helderheid van het scherm.

Een extra voordeel van een glazen screenprotector is dat deze vrij zijn van luchtbellen in tegenstelling tot de plastic screenprotectors. Voor de optimale bescherming is het belangrijk dat de afmetingen van de Xiaomi screenprotector perfect aansluiten bij de afmetingen van jouw toestel.

Eenvoudig aanbrengen van een Xiaomi Screenprotector

Het plakken van een Xiaomi screenprotector wordt vaak ervaren als een lastige en moeilijke klus. Met de nodige tips en concentratie is het opplakken van een screenprotector echter snel geregeld. Voordat je begint te plakken is het belangrijk de afmetingen van zowel je toestel als de afmetingen van de screenprotector te controleren. Dit om te voorkomen dat je er een screenprotector opplakt die niet goed past. Om de Xiaomi Tempered Glass Screenprotector optimaal aan te brengen is het belangrijk dat het touch screen volledig stof- en vetvrij is gemaakt. Dit doe je eenvoudig met een schoonmaaksetje of met het meegeleverde schoonmaakdoekjes bestaande uit een vochtig (1) en droog (2) doekje.

Zodra het scherm eenmaal goed schoon is gemaakt verwijder je de beschermfolie van de Glass Protector. Leg de screenprotector voorzicht op het display van je toestel. Wanneer deze eenmaal goed is uitgelijnd druk je voorzichtig in het midden van de screenprotector. De screenprotector van glas zuigt zich vervolgens vast aan het scherm. Vervolgens kan je met een droge doek de laatste luchtbellen en bubbels eenvoudig onder de Xiaomi screenprotector vandaan drukken.

Selecteer je Xiaomi telefoon en bescherm het beeldscherm tegen stof, vuil, krassen en andere beschadigingen. Bij Case2go vind je een groot aanbod screenprotectors. Zo hebben we voor (bijna) elk merk en type wel een screenprotector op voorraad.

Staat je Xiaomi telefoon of tablet er niet tussen of heb je een vraag over een Xiaomi screenprotector?
Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

Bekijk ook:
- Acer Screenprotectors
- HTC screenprotectors
- Huawei screenprotectors

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

7 artikel(en)