Pasjeshouders

6
In onderstaande overzicht vind je ons complete aanbod voor je nieuwe pasjeshouder.
Lees meer
Sorteer op:

Pasjeshouder bestellen?

Tegenwoordig wordt er steeds minder gebruik gemaakt van contant geld en steeds meer van creditcards, bankpassen. Ook heb je een pasje voor je rijbewijs of bijvoorbeeld sportclub. De portemonnee wordt hierdoor steeds minder gebruikelijk en is het erg handig om gebruik te maken van een houder van een pasje. Wanneer je dit niet doet, is de kans op beschadiging van de pasjes groter, doordat je ze los in je broekzak draagt. Een nieuwe pasje, zoals een rijbewijs, kan al snel hoge kosten met zich mee brengen. Ook is het bij elkaar houden van al je passen erg handig en heb je ze altijd bij de hand. Daarom biedt Case2go verschillende soorten en maten, zodat je altijd jouw nieuwe pasjeshouder vindt. 

Pasjeshouder heren

Voor iedereen hebben wij de juiste pashouder. Zo ook voor de heren. Of je nou kiest voor een aluminium of leren pasjeshouder, Case2go biedt het aan. Voor moderne heren en uiteraard ook vrouwen bieden we een assortiment waarbij je kiest voor de stoerdere look. Bij iedere houder omschrijven we duidelijk wat je mag verwachten. Dit doen we door middel van duidelijke foto's en goed beschreven productomschrijvingen. Mocht je daarnaast toch nog specifieke vragen hebben over ons aanbod dan is het uiteraard geen probleem om even contact op te nemen met Case2go. 

Pasjeshouder dames

Ook voor de dames vind je op deze pagina altijd de mooiste pasjes houder. Hou je van een felle kleur of een bepaalde vorm dat vind je hier altijd wat je zoekt. Case2go streeft naar een breed assortiment waarbij je als dame altijd de mooiste pasjeshouder vindt. Mocht je achteraf niet tevreden zijn of iets anders verwacht hebben dan hanteert Case2go ook nog eens een ontzettend ruim beleid om te ruilen en/of retourneren. Het is het doel van Case2go om jou te helpen aan je nieuwe dames pasjeshouder. 

Pasjes portemonnee

Het assortiment op deze pagina kun je zien als de nieuwe portemonnee, de pasjes portemonnee. Zoals eerder gezegd zijn de grotere en dikkere portemonnee, waarin je contant geld en extra zaken bewaard, overbodig aan het worden. Daarom kiest men steeds vaker voor een pasjes portemonnee. Deze zijn slanker van ontwerp en gemakkelijker mee te nemen. Daarnaast zijn ze ook nog ontzettend handig in gebruik en heb je alles wat je nodig hebt altijd bij de hand. 

Creditcardhouder

Pasjeshouder

Naast een rijbewijs of sportpas is de creditcard een pas welke zeer geschikt is. Het ziet er stijlvol uit en je beschermd de creditcard tegen schade van buitenaf. Ook is diefstal van de creditcard lastiger en heb je deze altijd bij de hand. Kortom, schaf een creditcard houder aan en maak je leven gemakkelijker en veiliger. 

Telefoonhoesjes met pasjeshouder

Mocht je toch nog geen afscheid willen nemen van je portemonnee en toch je passen goed willen beschermen en mee nemen, dan biedt Case2go uiteraard ook de nodige telefoonhoezen met een pasjeshouder aan de binnenkant. 

 

Bol.com Beslist.nl PostNL Paypal Afterpay Thuiswinkel Waarborg Trust Ecommerce Europe
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »