Notebook standaards

8
Op deze pagina vind je het meest uitgebreide assortiment voor je nieuwe MacBook of Notebook standaard.
Lees meer
Sorteer op:

Notebook standaard

Wanneer je veel gebruik maakt van je laptop voor bijvoorbeeld je werk is een goede en ergonomische houding erg belangrijk. Je kunt namelijk rug- en nek klachten krijgt wanneer je met een gebogen houding achter je notebook zit. Daarom biedt Case2go Notebook standaards aan in diverse soorten en maten. Ook bieden sommige van onze standaards extra opruim en opbergmogelijkheden, waardoor je de werkomgeving netjes houdt. 

Laptop standaard

Een laptop standaard zorgt er voor dat je laptop verhoogd en enigszins scheef komt te staan. Hierdoor wordt het beeldscherm beter gepositioneerd ten opzichte van je kijkbereik. Hierdoor neem je een rechtere houding aan voorkom je ongemakkelijkheden zoals nekklachten. Logischerwijs zorgt een betere houding er ook voor dat je een hogere productiviteit hebt op bijvoorbeeld je werk. Zo heb je minder last en meer profijt van één van onze laptopstandaards.

Macbook standaard

Notebook standaard

Een Macbook van Apple is toch altijd net een beetje anders dan de reguliere laptop modellen. Daarom zijn de Macbook standaards ook hier op aangepast en kun je er gerust van uitgaan dat onze standaard uitermate geschikt zijn. Ook wanneer je eerst meer wil weten voor het kopen van je Macbook standaard kun je gerust contact met Case2go opnemen en we helpen je graag verder met al je vragen en wensen voor of voer je nieuwe Macbook standaard.

Monitor standaard 

Naast laptops en Macbook wordt er ook op veel plaatsen gewerkt en gebruik gemaakt van een desktop. Hierbij kies je voor een Monitorstandaard. Het geldt namelijk net zo erg, of misschien nog wel meer voor een monitor om deze op een verhogen neer te zetten. In de praktijk merk je namelijk dat mensen die werken met een monitor vaker en langer gebruikmaken van hun desktop. Daarom vind je in ons assortiment ook speciaal ontwikkelde monitor standaards.

Heb je nog hulp nodig bij het kiezen van de juiste Notebookstandaard? Kijk dan bij de productinformatie of neem contact met ons op via e-mail of telefoon. 

Bol.com Beslist.nl PostNL Paypal Afterpay Thuiswinkel Waarborg Trust Ecommerce Europe
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »