Webcam covers bestellen?

6
Onze webcam cover zorgen voor de ultieme privacy. Hoeveel je ook nodig hebt, op deze pagina vind je diverse soorten en bundels.
Lees meer
Sorteer op:

Webcam cover voor de beste privacy!

Tegenwoordig doen we bijna alles digitaal. Of dit nou met een laptop, tablet of telefoon is. We e-mailen, chatten en skypen. Dit zijn enkele voorbeelden van de dingen die we digitaal kunnen doen. Helaas brengt dit ook de nodige gevaren met zich mee. Een hacker kan via één van deze apparaten al snel bij je naar binnen kijken. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en ontzettend ongewenst! Privacy is voor iedereen een groot goed! Daarom vind je bij Case2go ter bescherming, webcam covers.

Wat zijn webcam covers?

Het principe van een webcam cover is in feite zeer eenvoudig. Het is een klein 'plakstripje' die je over de lens van je camera heen plakt. Vervolgens kun je met dit klepje de lens afdekken en weer openen. Op deze manier heb je altijd in de hand wie er met je mee kan kijken. Je lost dit digitale probleem zo op een analoge manier weer op. Het bevestigen van deze webcam cover is zeer eenvoudig. Tevens is het verwijderen van de webcam cover ook geen probleem en laat dit geen lijmresten na!

Bol.com Beslist.nl PostNL Paypal Afterpay Thuiswinkel Waarborg Trust Ecommerce Europe
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »