Hulp nodig? Bel 0511-794520

Activity Trackers Kopen?

Activity Trackers Kopen?

​Het gebruik van Activity Trackers ​wordt steeds populairder. Een Activity Tracker, ook wel een fitness tracker genoemd, is een armbandje die door middel van sensoren bijhoudt hoeveel stappen je zet en hoeveel calorieën je daarbij verbrandt. Daarnaast zijn er ook Activity Trackers (activiteitsmeters) die je slaap ritme meten en andere activiteiten zoals fietsen en zwemmen.

Bluetooth sporthorloge met hartslagmeter

Weet jij hoeveel stappen je dagelijks zet? Hoeveel calorieën je verbrand en wat je slaapritme is? Dat en er is nog veel meer wat je precies kunt bijhouden met een Bluetooth Activity Tracker. Een bluetooth sporthorloge maakt je op een sportieve manier bewust van al je activiteiten. De hartslag meter houdt met grafieken je hartslag bij gedurende de dag. Met behulp van verschillende handige apps kun je op een leuke manier werken aan je conditie. Wandel bijvoorbeeld naar de winkel, of neem iets vaker de fiets. 

De Bluetooth Activity Tracker zal je zeggen wat je moet doen om fit te blijven.

Een activity tracker, ook bekend als fitness tracker of bluetooth sporthorloge, is een slim apparaat dat door middel van sensoren bijhoudt hoeveel stappen je zet en hoeveel calorieën je verbrandt. Daarnaast meten sommige fitness trackers ook je slaapritme en andere activiteiten zoals fietsen en zwemmen. Door het sporthorloge te koppelen aan je tablet of smartphone kun je middels een app bekijken hoeveel je hebt bewogen en of je de gestelde doelen hebt bereikt. Een Activity Tracker motiveert je om gezonder te leven en meer te bewegen. Er zijn ook een aantal horloges die over dezelfde functies beschikken als activity trackers.

Bekijk ook:

- Sportarmband
- Geheugenkaarten
- kabels & adapters

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)