Hulp nodig? Bel 0511-794520

Zakelijk bestellen

Wil je producten bestellen voor je bedrijf? Bij Case2go.nl is het mogelijk een zakelijk account aan te maken. Dit account is bedoeld voor iedereen met een KvK-nummer die opzoek is naar een persoonlijke en gemakkelijke manier voor zakelijk aankopen van tablet en smartphone accessoires. 

Alle voordelen van een Case2go zakelijk account op een rij:

1.  Snelle Service.
Wij kunnen vaak direct uit voorraad leveren. Ook grotere aantallen. Bijna alle tablet en smartphone accessoires hebben we in eigen voorraad en daarnaast kunnen we snel schakelen met onze leveranciers, zodat we snel en tegen een scherpe prijs de bestelde producten kunnen leveren.

2.  Extra voordeel bij grotere aantallen
Wil je grotere aantallen in één keer bestellen? Bij bestelling vanaf 10 stuks of meer kun je al profiteren van extra kortingen. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of per telefoon voor een offerte op maat via 0511-794520.

3.  Kopen op rekening
Voor bedrijven, overheden en stichtingen is het mogelijk om op factuur te bestellen. Het minimum orderbedrag moet dan €300,- zijn. Voor het plaatsen van een bestelling neem je contact met ons op via het contactformulier of door ons te bellen op 0511-794520.

4. BTW vrij bestellen vanuit het buitenland.
Case2go levert ook aan zakelijke klanten in Belgie. Bij deze zogenaamde intracommunautaire leveringen maken we een apart account voor u aan zodat u voortaan gemakkelijk online, zonder BTW kunt bestellen en orders snel verwerkt en verzonden kunnen worden.  Mocht u een buitenlandse onderneming hebben en volgens de wet gebruik kunnen maken van deze mogelijkheid, neemt u dan contact met ons op.

Probeer het contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij proberen elke contactaanvraag binnen 24 uur te beantwoorden.


Mail ons

Contactgegevens

* Verplichte velden