Hulp nodig? Bel 0511-794520

Zakelijk bestellen

Als zakelijke klant heb je andere behoeften dan een particuliere klant. Bij Case2go is het daarom mogelijk een zakelijk account aan te maken. Zo is het met een account van Case2go mogelijk om je bestelling te traceren, is je factuur informatie inzichtelijk, kan je product reviews beheren en worden je gegevens automatisch ingevuld bij een volgende bestelling. Het is mogelijk een zakelijk account aan te vragen indien  Je bedrijf is gevestigd in Nederland en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel of als je bedrijf is gevestigd in België en geregistreerd bij het Handelsregister. Met een zakelijk account profiteer je van de volgende voordelen:

1.  Snelle Service.
Wij kunnen vaak direct uit voorraad leveren. Ook grotere aantallen. Bijna alle tablet en smartphone accessoires hebben we in eigen voorraad en daarnaast kunnen we snel schakelen met onze leveranciers, zodat we snel en tegen een scherpe prijs de bestelde producten kunnen leveren.

2.  Extra voordeel bij grotere aantallen
Wil je grotere aantallen in één keer bestellen? Met een zakelijk account kunnen we je mogelijk een aantrekkelijke korting bieden. Vraag snel een offerte aan en ontdek meer over kortingen en levertijden bij grotere bestellingen.

3.  Bestellen op rekening
Voor bedrijven, overheden en stichtingen is het mogelijk om op rekening te bestellen. Voor het plaatsen van een bestelling neem je contact met ons op via het contactformulier.

4.  Factuur met referentienummer
De mogelijkheid om een referentienummer op te geven die wordt afgedrukt op de factuur, (zoals een bestel- of PO-nummer).

5. BTW vrij bestellen vanuit het buitenland.
Case2go levert ook aan zakelijke klanten in België. Bij deze zogenaamde Intra communautaire leveringen maken we een apart gebruikers account voor u aan zodat u voortaan gemakkelijk online, zonder BTW kunt bestellen en orders snel verwerkt en verzonden kunnen worden. Mocht u een buitenlandse onderneming hebben en volgens de wet gebruik kunnen maken van deze mogelijkheid, neemt u dan contact met ons op.


‚ÄčIndien je gebruik wil maken van een zakelijk account dien je vooraf een account aan te maken (vul de gegevens zo compleet mogelijk in). Vervolgens kan je contact met ons opnemen en kunnen we je account omzetten naar een zakelijk account.