Hulp nodig? Bel 0511-794520

Samsung Galaxy Note 7 (N930) Hoesjes

Samsung Galaxy Note 7 (N930) Hoesjes

Samsung Galaxy Note 7 hoesjes

Een bijpassende beschermende hoes is misschien wel de belangrijkste accessoire voor de Samsung Galaxy Note 7. De note 7 is een erg groot toestel en dan is het altijd lastig om krassen en andere beschadigingen te voorkomen, maar daar zijn hoesjes voor! Een Samsung Galaxy Note 7hoesjebeschermt niet alleen je telefoon, maar geeft ook meer grip over je mobiel. Er zijn diverse hoesjes beschikbaar voor deze mooie telefoon. Zo is er altijd een hoes die jij mooi vindt en goed past je Samsung Galaxy Note 7. Alle bovenstaande hoezen zijn direct uit voorraad leverbaar.

Specificaties Samsung Galaxy Note 7

De Samsung Galaxy Note 7 heeft een 5,7 inch beeldscherm met een resolutie van 2560 x 1400 pixels. Aan de zijkant van het beeldscherm zitten twee edge displays. Het werkgeheugen van de Samsung Galaxy Note 7 bestaat uit 4 GB, en moet volgens Samsung ruim genoeg zijn. De Samsung Galaxy Note 7 is de eerste mobiel van de Galaxy serie die voorzien is van 64 GB opslagcapaciteit, die ook nog eens kan worden uitgebreid met een Micro sd-geheugenkaart.

Wist je dat de Samsung Galaxy Note 7 maar liefst een halfuur onder anderhalve meter water kan overleven? Dat komt omdat de smartphone is voorzien van een IP68 certificatie, dat wil zeggen dat het toestel water en stofdicht is. De stylus pen die bij de telefoon zit is ietsje uitgebreid, de stylus pen van de oudere versies kon 2048 drukniveaus onderscheiden. De stylus pen van de Note 7 voelt maar liefst 4096 niveaus, daardoor worden de tekeningen en schriften nog mooier en het voelt natuurlijker aan tijdens het tekenen of schrijven. Verder heeft de Note 7 een 12 megapixel camera achter en een 5 megapixel selfie camera. De afmetingen van het toestel zijn 154mm x 74mm x 7,9mm en de smartphone weegt 168 gram.

Handige accessoires

Het opslaggeheugen van de Samsung Galaxy Note 7 kan worden vergroot door middel van een Micro SD-geheugenkaart. Om je telefoon te beschermen tegen bijvoorbeeld krassen is het handig om gebruik te gaan maken van Samsung screenprotector. Dit is een glazen of plastic screenprotector dat over heft beeldscherm wordt geplaatst. Zoals eerder vermeld zit er standaard een stylus pen bij de Samsung Galaxy Note 7, mocht je deze verloren zijn of is het pennetje kapot gegaan, dan kun je bij Case2go een nieuwe stylus pen bestellen. Echter heeft Case2go niet de stylus pen die behoort tot de Samsung Galaxy Note 7, belangrijk is dat je weet dat de stylus pen niet zal passen in het toestel! Naast de telefoon hoesjes bestaat het assortiment van Case2go ook uit een groot aantal Samsung tablet hoezen.

Service en kwaliteit

We vinden het uiterst belangrijk dat het Samsung Galaxy Note 7 hoesje voldoet aan jouw verwachting. Mocht het hoesje niet bevallen? Dan is het uiteraard geen probleem deze te ruilen of retourneren.

Staat je toestel er niet tussen of heb je een vraag over een Samsung Galaxy Note 7 hoesje?
Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

Bekijk ook:

- Samsung Galaxy Note 4
- Samsung Galaxy Note 3
- Samsung Galaxy S7

 

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

12 artikel(en)