Powered by Smartsupp Asus Zenpad 3S 10 (Z500) Hoezen & Covers | Case2go.nl - Case2go.nl
Menu
EUR

Asus Zenpad 3S 10 (Z500m) Hoezen & Covers

Bescherm je Asus Zenpad 3S 10 (Z500m) optimaal. Bekijk alle beschermhoesjes online.

0 Producten
Toon:

Geen producten gevonden

Ga verder met winkelen
Asus Zenpad 3S 10 (Z500m) Hoezen & Covers

Asus Zenpad 3S 10 (Z500m) hoes kopen?

De belangrijkste accessoire voor je nieuwe tablet is natuurlijk een Asus Zenpad 3S 10 hoes. Deze hoes beschermt je Asus Zenpad 3S 10 (Z500m) optimaal tegen allerlei stoten, krassen en andere kleine beschadigingen, en is dus onmisbaar voor je nieuwe tablet. In het bovenstaande overzicht vindt je een groot aantal cases & covers die geschikt zijn voor de Asus Zenpad 3S 10 (Z500m). Je kunt kiezen uit verschillende soorten covers die allemaal beschikbaar zijn in verschillende kleuren, en soms zelfs met een leuke print!

Een Asus Zenpad 3S 10 (Z500m) case heeft niet alleen een beschermende functie, maar geeft ook meer grip bij het gebruiken van de tablet. Voor de optimale bescherming is het belangrijk dat de hoes perfect aansluit bij de afmetingen van de Asus Zenpad 3S 10 (Z500m), vandaar dat wij een groot aantal precies op maat gemaakte (toestel specifieke) hoezen in ons assortiment hebben opgenomen.

Asus ZenPad S3 Z500m accessoires

Om ook het beeldscherm van je ZenPad 3S 10 optimaal te beschermen tegen krasjes, rare vlekken en andere kleine beschadigingen is het aan te raden om een Asus Screenprotector op het beeldscherm aan te brengen. Eventuele krasjes of beschadigingen komen dan op de glazen screenprotector, dus je scherm blijft mooi en als nieuw. Gebruik je je Asus ZenPad veel? Met een thuislader of autolader zorg je ervoor dat je tablet nooit met een lege batterij komt te zitten. De ZenPad 3S beschikt over een Micro SD poort waardoor het mogelijk is je opslag geheugen te vergroten met een geheugenkaart. Zo heb je altijd voldoende ruimte vrij voor belangrijke bestanden zoals muziek, video's en afbeeldingen.

Asus ZenPad 3S 10 Z500m specificaties

De Asus Zenpad 3S 10 Z500m is voorzien van een 9.7 inch beeldscherm. De Z500m is de nieuwste 10 inch tablet van Asus, hij volgt de Asus tablet met het typenummer ZenPad 10 Z300M op. Deze nieuwste ZenPad heeft als nieuwe functie een vingerafdruk scanner in de home knop verwerkt. De ZenPad 3S 10 Z500m is voorzien van een aluminium behuizing en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De tablet weegt 430 gram en heeft een afmeting van 240.5 x 163.7 x 7.15 mm. De nieuwe ZenPad 3S 10 is vanaf eind augustus 2016 verkrijgbaar in Nederland.

Wat mag je van ons verwachten?

Case2go heeft een groot aanbod stijlvolle en beschermende Asus ZenPad 3S Z500m hoesjes, cases en covers. De tablet hoezen van Case2go zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Zo mag je er van uit gaan dat je nieuwe tablet optimaal is beschermd tegen vuil, stoten en krassen. Voldoet door jouw bestelde ZenPad 3S hoes niet aan je verwachting? Dan is het uiteraard geen probleem deze te ruilen en/of retourneren.

Niet gevonden wat je zocht? Selecteer je tablet voor alle beschikbare Asus ZenPad Hoezen of wellicht ben je geïnteresseerd in deze vergelijkbare Asus ZenPad hoezen:

Asus ZenPad S 8.0 hoesjes
Asus ZenPad 10 Z300C / Z300CL hoesjes
Asus ZenPad 10 Z300M hoesjes


Heb je hulp nodig bij het kiezen of heb je een vraag over een Asus ZenPad S3 Z500m hoes? 
Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Gratis verzending
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »