Hulp nodig? Bel 0511-794520

Betaalmogelijkheden

Bij Case2go kan je een bestelling op verschillende manieren betalen, namelijk:

 iDEAL

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en makkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat direct een koppeling maakt met je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN Amro, ASN Bank, ING, Rabobank, Regio Bank, SNS bank, Triodos bank of Van Lanschot Bankiers, dan kan je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de beveiligde en vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je al gewend bent. Case2go maakt gebruik van de iDEAL koppeling via een externe partij genaamd Sisow.

 

 Mister Cash 

Mister Cash is de Belgische variant op iDEAL. Als rekeninghouder van een Belgisch bankaccount, kan je online aankopen betalen met behulp van je bankpas. De volgende banken geven de mogelijkheid om te betalen met Mister Cash: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. Case2go biedt Mister Cash aan in samenwerking met Sisow.

 Bankoverschrijving

Case2go geeft de voorkeur aan betaling met iDEAL, omdat deze transacties direct zichtbaar zijn. Mocht je liever via bankoverschrijving willen betalen, dan is dat ook mogelijk. Via bankoverschrijving dien je wel rekening te houden met een verwerkingstijd van 1 tot 3 werkdagen, afhankelijk van je bank. In het bestelproces kies je voor de betaalmethode voor "Via Bankoverschrijving".

Vervolgens kan je het orderbedrag overmaken op NL18RABO0160303095 t.n.v. Case2go te Burgum. Vermeldt in de omschrijving het bestelnummer (deze vindt je terug op de factuur in uw bevestigings e-mail). Mocht je betalen vanuit het buitenland, maak dan gebruik van onderstaande gegevens:

IBAN: NL18RABO0160303095
BIC: RABONL2U

Bestellingen per bankoverschrijving blijven 7 dagen voor u gereserveerd. Is de betaling niet binnen 7 dagen voldaan dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd. Indien gewenst kan je een nieuwe bestelling plaatsen.

 

 PayPal

Makkelijk, snel en veilig online betalen doe je met PayPal. Voor PayPal heb je geen random reader nodig. Met PayPal kun je tegenwoordig op markplaats, eBay en vele andere webwinkels betalen zonder bank- of creditcard gegevens achter te laten. Online betalingen worden direct overgeschreven. Hierdoor is je bestelling nog sneller in huis. Het gebruik van PayPal is voor consumenten gratis. Je hebt alleen maar een PayPal account nodig.

 Afterpay, Achteraf betalen 

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) 
AfterPay voert voor Case2go.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Case2go.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €100,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €150,- .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

AfterPay – Eenmalige Machtiging (Nederland) 
AfterPay voert voor Case2go.nl
 het volledige achteraf betaalproces uit. U kunt bij Case2go.nl betalen met een eenmalige machtiging tot een bedrag van €100 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € €150 .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met eenmalige machtiging voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.